Till startsidan

Vi om varandra

En glad Peo i närbild

Gun-Britt: "Peo är humoristisk och tycker om att skratta. Han är ärlig, omtänksam, snäll, busig och visar sällan humör. Han finns alltid till hands. Han brukar säga att det inte är någon idé att oroa sig för vad som kan komma att ske i framtiden. Det som sker det sker. Med andra ord - allt har en mening."

Peo: "Gun-Britt är en kärleksfull person. Och gladlynt. Hon blir sällan arg, och när hon blir det så går det snabbt över igen. Det är lätt att tycka om henne, hon håller sig inte med några konstlade beteenden eller manér. Hon är helt enkelt naturlig."

Gun-Britt: "Han kan vara rätt snål ibland. Enligt honom är han ekonomisk. Han kan även vara väldigt envis. Enligt honom är han principfast och det är bara bra. Tycker han, alltså!"

Gun-Britt ler i smyg

Peo: "Hon är som många andra kvinnor, tycker om att köpa saker. Då får jag försöka bromsa henne lite. Få henne att besinna sig. Har jag tur så kan köplustan svalna, men ofta poppar den upp igen vid något annat tillfälle. Tack och lov är det inte diamanter och minkpälsar hon vill ha."

Gun-Britt: "När han är hungrig blir han rätt grinig och kinkig. Vid sådana tillfällen är det bra att ha en banan med sig och mata honom med den. Då blir han snäll igen."

Peo: "Hon tycker om att titta på TV. Då kan det ibland vara svårt att få kontakt med henne, hon är som i en annan värld. Ibland gråter hon en skvätt också."